> Grupul Scolar Energetic - Campina

 

     
 

“Ce stari profunde traiesc adolescentii si De ce?”

D-na prof. Parvu Elena a organizat o lectie deschisa de dirigentie cu participarea unor domni psihologi, unde au discutat cu elevii “Ce stari profunde traiesc adolescentii si de ce”. Activitatea a fost fructuoasa atat de partea elevilor care au incercat sa se analizeze mai bine, cat si din partea profesorilor participanti care si-au propus sa dezvolte tema si in alte directii la propriile lor ore de dirigentie.

15 Ianuarie - Eminescu

Catedra de Limba si Literatura Romana desfasoara o intense activitate evidentiata prin editare de revista, participare la concursuri de creatie, concursuri interscolare si expozitii de carte.

Droguri legale si ilegale

In scoala au avut loc intalniri si Politia de Proximitate unde s-au prezentat problemele drogurilor in randul tinerilor. Dezbaterea a fost organizata de prof. Parvu Elenasi prof. Stefan Virgil (semestrul I), prof. Paduretu Alice si prof. Papuc Maria (semestrul II).

Toleranta si Drepturile omului

In cadrul comisiei dirigintilor s-a pus problema cunoasterii drepturilor elevilor atat in cadrul regulamentului scolar cat si prin lectii deschise ce vizau toleranta (prof. Dumitrascu Eleonora) si despre drepturile omului (prof. Monica Nistorescu)

George Enescu

Anul Enescu a fost marcat de prof. Andrei Danut printr-o lectie consacrata compozitorului la clasa a 10-a C si excursie la casa memoriala din Sinaia.

 

 
> Grupul Scolar Energetic - Campina
©Copyright protected 2005 Energetic-Campina.All rights reserved.